Det här receptet fick jag av @evassvammel men jag gjorde om det lite för det var med vit choklad i och det kan jag inte äta. Dessutom ändrade jag lite på mängder och la till salt också.
Ingredienser
- 1 dl grädde
- rivet skal från en apelsin
- 1,5 tsk malen ingefära
- 200 gram mörk bakchoklad
- 1 tsk flingsalt
- kokos
- florsocker
Gör så här
Värm grädden tillsammans med apelsinskal och ingefära, låt koka ett par minuter.
Rör i chokladen, som tidigare är delad i bitar, och rör tills den smält.
Häll upp i en skål och låt svalna i kylskåpet över natten.
Forma till klumpar som du rullar i kokos blandat med florsocker
Jag hade bara lite grädde & lite choklad hemma så det blev 1/4 dels sats här och då rullade jag inga bollar utan åt direkt ur bunken. Inte heller var det mycket att fotografera så det fick bli en bild på choklad istället.