Jag är inne i ett pannkaksflyt nu och detta receptet är mycket godare än pannkaksreceptet jag la ut i förra veckan, därför får ni ett till.
Nackdelen med dessa pannkakorna är att de är svåra att vända utan att de går sönder. Kanske svalare stekpanna funkar bättre, får prova det nästa gång. Även om pannkakorna går sönder så är de väldigt goda!
Blir 4-5 pannkakor, lagom för en person till middag
Ingredienser
- 2 ekologiska ägg
- 1 mogen banan
- 1½ dl mandelmjölk
- 1 msk krossade psysiliumfrön
- ½ dl mandelmjöl
- ett par nypor salt
- smör att steka i
Gör så här
Mixa ihop allt till en slät smet. Låt svälla några min.
Stek i pannkaksjärn/stekpanna i smör.
Servering
Gör egen sylt med bär och chiafrön eller servera med färska bär, skivad banan och lite chokladnibs.