Chokladtryffel med hallon

Publicerat den

Choklad och hallon är alltid en härlig kombination!

[alert style=”1″]

Ingredienser:

  • 200 g mörk choklad, gärna 70%
  • 2 dl creme fraiche

Garnering:

  • 200 gram hallon
  • 1 msk kakao
  • 1 msk florsocker

[/alert]

Gör så här:

Finhacka och smält chokladen i micron. Blanda snabbt ner creme fraîche. Häll över i en form och låt stelna i kylen.

Skär ut fyrkanter, pudra över kakao och lägg upp på fat. Lägg på hallon och pudra över med florsocker.

Receptet hämtat ur Allt om Mat för många år sedan

 

Missa inga inlägg, följ bloggen!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Växlande molnighet
07:0417:28 WET
LörSönMånTisOns
21°C / 9°C
23°C / 11°C
23°C / 10°C
23°C / 8°C
19°C / 6°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.