pepparkaksdeg-rawfood-recept

Pepparkaksdeg

Publicerat den

Är du som jag en galning i att äta pepparkaksdeg? Då kanske du liksom jag vill göra ett bättre val än att den traditionella pepparkaksdegen.

Jag kan garantera dig att du kommer att älska de här bollarna! Receptet är ursprungligen från Katjas mat.

Ingredienser

  • 2 dl mandlar, helst eko
  • 2 dl dadlar
  • 3 tsk pepparkakskrydda
  • 2-3 msk agavesirap

Gör så här

Kör mandlarna i mixer till mjöl (eller använd mandelpulpan som blev över när du gjorde mandelmjölk) och lägg sedan i resten av ingredienserna och kör så det hänger ihop så du kan rulla bollar.

Njut av din pepparkaksdeg!

Missa inga inlägg, följ bloggen!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Växlande molnighet
07:1917:19 WET
LörSönMånTisOns
22°C / 16°C
23°C / 15°C
19°C / 11°C
20°C / 9°C
20°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.